Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový krém do kornoutků

fotka Jahodový krém do kornoutků
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jahodový krém do kornoutků:

2 hrnky jahod  | 1 hrnek mléka  | 1/2 hrnku pískového cukru  | 1/2 hrnku smetany ke šlehání  | 1 lžíce želatiny  | 4 lžíce vody  | 2 lžičky moučkového cukru  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Jahodový krém do kornoutků:

Jahody rozmačkáme nebo rozmixujeme. V mléce rozkvedláme žloutky s pískovým cukrem a za stálého míchání v horké vodní lázni zvolna zahříváme tak dlouho, dokud směs nezhoustne. Do horké ( ne vroucí ) hmoty přidáme želatinu, kterou jsme nejprve nechali nabobtnat ve vodě a poté na mírném ohni rozpustili. Přidáme jahody a nakonec vmícháme ušlehanou smetanu. Promícháme s pevným sněhem z bílků, do kterého jsme zašlehali cukr. Jahody musí mít pokojovou teplotu, jinak se krém srazí. Jahodovým krémem můžeme plnit větrníky, věnečky a kornoutky.


Fotky receptu Jahodový krém do kornoutků:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodový krém do kornoutků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !