Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonský hamburger

fotka Japonský hamburger
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Japonský hamburger:

600 g mletého vepřového masa  | 1 1/2 lžíce sojové omáčky  | 1 1/2 lžíce bílého vína  | 1 lžička mletého zázvoru  | 1 ks vejce  | 1 velká cibule  | 1/2 ks pórku  | 1/2 lžičky Tabasca  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Japonský hamburger:

Maso rozdělíme na 2 stejně velké části. Do jedné poloviny přidáme sojovou omáčku, bílé víno a zázvor. Tuto část na oleji prudce osmahneme a za stálého míchání na mírném ohni chvíli podusíme. Poté směs necháme vychladnout a v mixéru rozmixujeme na jemnou kaši, kterou poté přidáme k druhé polovině masa, smícháme s vejcem, najemno nakrájenou cibulí a osolíme. Z dobře promíchané a prohnětené hmoty tvoříme placičky, které smažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Na každou dáme jemně nakrájený pórek, který smícháme s Tabascem. Japonský hamburger podáváme s vařenou rýží, ale samozřejmě je možné i v rozříznuté housce s hořčicí a kečupem.


Fotky receptu Japonský hamburger:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonský hamburger
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !