Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jasně zelená hrášková polévka

fotka Jasně zelená hrášková polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jasně zelená hrášková polévka:

2 lžičky olivového oleje  | 2 šalotky, oloupané a na jemné plátky nakrájené  | 3/4 litru kuřecího vývaru  | 1 1/2 kg čerstvého hrášku, vyloupaného (nebo stejné množství zmraženého)  | 130 ml nízkotučného jogurtu  | dle chuti: mořská sůl a pepř  | 4 snítky čerstvého estragonu, nebo bylinky podle chuti

Postup přípravy receptu Jasně zelená hrášková polévka:

Ve velkém hrnci na polévku rozehřát olej a přidat šalotku. Přikrýt a nechat vařit, až je šalotka měkká a sklovitá. Přidat vývar, přivést k varu a nechat pomalu vařit odkryté po 10 min.

Přidat hrášek a vařit dalších 10 min. (pro zmražený jenom 4min.), až je hrášek prohřátý, ale stále jasně zelený. Rozmixovat a přelít přes hrubé síto do mísy, která sedí ve větší míse se studenou vodou a ledem. Míchat, až je polévka chladná a přidat jogurt, pepř a sůl. Rozdělit do 4 misek, nebo hlubokých talířů, nechat vychladit a ozdobit snítkou bylinky.


Fotky receptu Jasně zelená hrášková polévka:

Jasně zelená hrášková polévka
Fotky vložil: katyakaty 
Hodnocení receptu Jasně zelená hrášková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !