Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný tvarohový dort

fotka Jemný tvarohový dort
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jemný tvarohový dort:

40 g másla  | 300 g mletých lískových oříšků  | 6 lžic hotového capucina  | 400 g smetanového sýra typu Cottage  | 1 balení pudinkového prášku s vanilkovou příchutí  | 4 vejce  | 250 g tvarohu  | 100 g smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Jemný tvarohový dort:

Tuk rozpustíme a zchladíme. 250 g lískových ořechů, 40 g cukru, 2 lžíce capuccina a tekutý tuk důkladně prohněteme. Formu na pečení o průměru 26 cm vymažeme tukem. Ořechovou hmotu rozetřeme po dně formy, pořádně ji přimáčkneme ke dnu a k okrajům. Necháme 30 minut odpočinout v chladu. Tvaroh z čerstvým sýrem vymícháme dohladka. Zbývající cukr, pudinkový prášek, vejce a capuccino vmícháme do tvarohu. Hmotu rozetřeme na ořechový korpus. Pečme v předehřáté troubě asi 35-40 minut. Zbývající ořechy nasypeme na horký dort a necháme vychladnout. Smetanu našleháme, naplníme ji do sáčku a dort ozdobíme. Nebo můžeme povrch dortu ozdobit čokoládovou polevou.


Fotky receptu Jemný tvarohový dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný tvarohový dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !