Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 31.10. 2024
Dnes má svátek Štěpánka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jogurtová buchta s rebarborou

fotka Jogurtová buchta s rebarborou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jogurtová buchta s rebarborou:

500 g bílého jogurtu  | asi 3 stonky rebarbory  | trochu rosltinného oleje  | 2 vejce  | 1/2 prášek do pečiva  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1/2 hrnku cukru moučka

Postup přípravy receptu Jogurtová buchta s rebarborou:

Tato buchta je pro ty, kteří nemají rádi suché těsto, co se špatně polyká. Rebarboru očistíme - oloupeme a nakrájíme na kousky cca 1 cm široké. Lehce prosypeme pískovým cukrem a necháme odležet.
Připravíme těsto. Na odměření použijeme 400-500 g kelímek od bílého jogurtu, který použijeme do těsta. Přidáme zbylé suroviny a těsto nalijeme na tukem (např. hera) vymazaný plech, poklademe rebarborou včetně šťávy, kterou pustila.
Upečeme při asi 180 °C, 40 min.


Fotky receptu Jogurtová buchta s rebarborou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtová buchta s rebarborou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !