Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna pečená na bylinkách a víně

fotka Kachna pečená na bylinkách a víně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Kachna pečená na bylinkách a víně:

1 ks kachna  | 2 lžíce máslo  | 1 lžička hladká mouka  |  sůl  | kousek čerstvý zázvor  | snítka rozmarýn, šalvěj, bazalka  | 2 stroužky česnek  | 1 ks cibule  | 150 ml červené víno

Postup přípravy receptu Kachna pečená na bylinkách a víně:

Kachnu zevnitř i na povrchu potřeme směsí syrového másla smíchanou s moukou, solí, nastrouhaným zázvorem, nadrobno nakrájenými bylinkami, prolisovaným česnekem a nadrobno nakrájenou nebo nastrouhanou cibulí.

Potom kachnu vložíme do pekáče, v předehřáté troubě zapečeme, snížíme teplotu, podlijeme a za častého přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme doměkka.


Upečenou kachnu vyjmeme, výpek zalijeme červeným vínem, povaříme a přecedíme. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory. Šťávu můžeme podávat v omáčníku.


Fotky receptu Kachna pečená na bylinkách a víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna pečená na bylinkách a víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !