4 plátky vepřové kýty
| 4 plátky uzeného masa
| 1 špetka soli a pepře
| 1 špetka kari
| 4 lžíce oleje a vody
| 4 lžíce smetany
| dle chuti: citrónová šťáva
Postup přípravy receptu Kapsa na smetaně:
Plátky masa naklepeme, na každá položíme tenký plátek uzeného masa, přeložíme na polovinu a okraje sklepneme. Povrch opepříme a kapsy opečeme na oleji z obouch stran. Podlijeme vodou a pod poklicí krátce podusíme. Hotové maso přendáme na talíře, výpek poprášíme kari kořením, vmícháme smetanu a necháme přejít varem. Dochutíme citrónovou šťávou a podáváme s rýží.
Fotky receptu Kapsa na smetaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!