Použité suroviny receptu Kapustové karbanátky s masem:
300 g kapusty
| sůl
| pepř
| 50 g slaniny
| 1 ks cibule
| 300 g prorostlejšího vepřového
| strouhanka
| 2 ks rohlíky
| 1 ks vejce
| hladká mouka
| vejce na obalení
| další strouhanka
| tuk na smažení
Postup přípravy receptu Kapustové karbanátky s masem:
Kapustu rozčtvrtíme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme. Po scezení a okapání jemně usekáme, přidáme slaninu a maso umleté s cibulí a s namočenými vymačkanými rohlíky. Ochutíme solí a pepřem a spojíme vejcem. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Tvoříme karbanátky, obalujeme v mouce, vejci a strouhance a smažíme. Kapustové karbanátky s masem podáváme s bramborovou kaší a tatarkou.
Fotky receptu Kapustové karbanátky s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!