600 g skopového nebo vepřového masa
| 100 g slaniny
| trochu oleje
| 40 g másla
| špetka soli a černého pepře
| 1–2 cibule
| podle chuti česnek
Postup přípravy receptu Kavkazské šašliky:
Z masa nakrájíme asi dvacet malých plátků, které naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme v chladničce uležet několik hodin (i do druhého dne). Poté je napichujeme na jehly, střídavě s tenkými plátky slaniny a tenkými plátky cibule. Opékáme ze všech stran v rozehřátém oleji na pánvičce. Lze je také potřít olejem a opékat v troubě nebo na grilu.
Hotové maso můžeme ještě přelít trochou rozehřátého másla.
Fotky receptu Kavkazské šašliky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!