Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kávový perník

fotka Kávový perník
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Kávový perník:

450 g polohrubé mouky  | 1 lžíce kakaa  | 1 kypřící prášek do medovníkov  | 1/2 lžičky mleté skořice  | 2 dl silné černé kávy  | 220 g moučkového cukru  | 60 g másla  | 5 lžic oleje  | 2 vejce  | Poleva:  | 220 g moučkového cukru  | 2 lžíce horké silné černé kávy  | 1 lžička tuku

Postup přípravy receptu Kávový perník:

Mouku s kypřícím práškem, kakao a skořici promícháme. Přidáme vychlazenou kávu, cukr, rozpuštěné máslo, olej, rozšlehané vejce a vymícháme těsto. Rozetřeme jej na plech vymazaný tukem a vysypaný moukou a upečeme. Vychlazený medovník polijeme polevou a necháme ztuhnout.
Poleva - k moučkovému cukru přidáváme kávu, horký rozpuštěný tuk a vymícháme hladkou polevu.


Fotky receptu Kávový perník:

Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Kávový perník
Fotky vložil: Natural,piskotik,MichelePrg,Aine 
Hodnocení receptu Kávový perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !