Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kebab na jehle se slaninou

fotka Kebab na jehle se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kebab na jehle se slaninou:

170 g bulguru /pšeničný šrot/  | 2 řapíky celeru  | 4 lžíce sluneč. semen  | 4 lžíce oliv. oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 cibule malá  | 270 g angl- slaniny  | 5 lžic strouhanky  | 1 lžička tymiánu /lístky/  | 1 vejce  | 2 lžíce worchestru

Postup přípravy receptu Kebab na jehle se slaninou:

Bulgur přelijeme vařicí vodou a necháme ho asi 30 min. bobtnat, až změkne, ale nerozvaří se. Poté jej necháme okapat na sítu.
Řapíky celeru omyjeme, lístky najemno nasekáme. Slunečnicová jádra orestujeme na pánvi bez tuku a smícháme s bulgurem, lístky celeru a 1 lžící oleje. Osolíme a opepříme.
Cibuli oloupeme, nakrájíme a spolu se slaninou, řapíky celeru a strouhankou rozmixujeme. Ochutíme tymiánem, worcesterskou omáčkou, solí a pepřem. Přidáme vejce, rozmixujeme a rozdělíme na osm porcí. Každou přitlačíme na jehlu a potřeme 3 lžícemi oleje. Na středním ohni grilujeme 8 - 10 minut, přitom pravidelně obracíme.


Fotky receptu Kebab na jehle se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kebab na jehle se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !