Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.07. 2025
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kedlubny po švýcarsku

fotka Kedlubny po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kedlubny po švýcarsku:

4 kedlubny  | 150 g zakysané smetany  | 20 g másla  |  bazalka  |  sůl

Postup přípravy receptu Kedlubny po švýcarsku:

Kedlubny oloupeme a nakrájíme ozdobným nožem na plátky asi půl cm silné. Opečeme je na másle, osolíme a ochutíme bazalkou, vmícháme kysanou smetanu, přikryjeme poklicí a dáme do trouby péct do měkka.


Fotky receptu Kedlubny po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kedlubny po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles