Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kežmarské kůzlečí medailónky:
600 g kůzlečího masa z kýty
| 100 g smetany ke šlehání
| 3 stroužky česneku
| 2 žloutky
| - olej
| špetka mletého pepře
| - sůl
Postup přípravy receptu Kežmarské kůzlečí medailónky:
Maso odblaníme a nakrájíme na tenké plátky asi 6x6 cm velké. Lehce je naklepeme, po obou stranách osolíme a prudce orestujeme v rozpáleném oleji. Hotové maso z pánvičky vyndáme a uchováme v teple. Česnek utřeme se solí, rozmícháme se žloutky a zamícháme do výpeku . Hotovou omáčku ještě rozšleháme se smetanou a podáváme ji k horkým medailónkům.
Fotky receptu Kežmarské kůzlečí medailónky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!