300 g krkovice
| 300 g paprikové klobásy
| 2 lžíce oleje
| 750 ml vývaru
| 1 větší hlávka zelí
| 100 g mrkve
| 150 g pórku
| 2 velké cibule
| sůl, pepř, kmín
Postup přípravy receptu Klobásovo-zelná bašta:
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Zalejeme ho vývarem a necháme 20 minut dusit. Mezitím zbavíme zelí košťálu, nakrájíme ho na nudličky, cibuli a mrkev na kolečka, pórek na centimetrové špalíčky a vše spolu s kmínem přidáme k masu. Dusíme ještě 40 minut a podle potřeby podléváme. 10 minut před dokončením přidáme na kolečka nakrájenou klobásu.
Fotky receptu Klobásovo-zelná bašta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!