Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Koláčky nekynuté

fotka Koláčky nekynuté
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Koláčky nekynuté :

60 g droždí  | 6 kostek cukru  | 1 hrnek mléka (teplého)  | trochu polohrubé mouky  | 250 g tuku (100%, Omega)  |  2 vejce  |  500 g polohrubé mouky  |  citronová kůra (nastrouhaná -trochu na vůni)  |  1 vajíčko na potření koláčků

Postup přípravy receptu Koláčky nekynuté :

Uděláme kvásek a necháme vykynout. Než nám kvásek vykyne, tak nastrouháme tuk na hrubším struhadle a necháme ho povolit na řídkou kašičku. Do něj přidáme nastrouhaný citrón, 2 vejce, vykynutý kvásek a mícháme. Nakonec postupně přisypáváme mouku, až vznikne krásné těsto co se nelepí na stěnu mísy (už nenecháváme kynout). Z těsta děláme malé kuličky, které pokládáme na plech (bez vymazání i bez mouky) uděláme skleničkou dolík a potřeme rozšlehaným vajíčkem okraj koláčku. A plníme náplní makovou, tvarohovou... Dáme péct do předehřáté trouby asi na 180 °C. Po upečení pocukrujeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Koláčky nekynuté :

Koláčky nekynuté
Koláčky nekynuté
Koláčky nekynuté
Koláčky nekynuté
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Koláčky nekynuté
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !