Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot z exotického ovoce se skvělým krémem z mascarpone a vanilky

fotka Kompot z exotického ovoce se skvělým krémem z mascarpone a vanilky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Kompot z exotického ovoce se skvělým krémem z mascarpone a vanilky:

500 g exotického ovoce (ananas, papája, kiwi, mango, avokádo, citrusy apod.)  | 2 lžíce cukru  | 1 lžička citronové šťávy  | 250 g mascarpone  | 1 dl sladké šlehačky  | 1 lžíce moučkového cukru  | 1/2 lžičky vanilky

Postup přípravy receptu Kompot z exotického ovoce se skvělým krémem z mascarpone a vanilky:

Ovoce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, přidáme 1 dl vody a 2 lžíce cukru (podle chuti můžeme přidat i citronovou šťávu). Pomalu vaříme, dokud kompot nezhoustne, odstavíme a necháme vychladnout. Do misky dáme mascarpone, šlehačku, cukr a vanilku. Vymícháme a necháme v ledničce minimálně hodinu. Kompot rozdělíme do 4 pohárů a zalijeme krémem.


Fotky receptu Kompot z exotického ovoce se skvělým krémem z mascarpone a vanilky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kompot z exotického ovoce se skvělým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !