4 pomeranče
| 4 kotlety
| přiměřeně soli
| přiměřeně pepře
| trochu timiánu
| 1 bobkový list
| 50 g másla
| 50 g jíšky
Postup přípravy receptu Kotlety na pomerančích:
Vymačkáme šťávu ze tří pomerančů a jejich kůru nasekáme. Dáme do misky, přidáme koření. Do směsi vložíme kotlety a marinujeme je asi dvě hodiny. Je třeba je obracet.
Pak dáme okapané maso na pánev a pečeme na másle. Hotové vyjmeme, marinádu přelejeme na pánev, přidáme jíšku a povaříme.
Maso zdobíme plátky čtvrtého oloupaného pomeranče, přelijeme omáčkou a podáváme s bramborem a nebo s rýží.
Dobrou chuť! :-)
Fotky receptu Kotlety na pomerančích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!