1 hrnek vařené rýže
| 1 hrnek vařených těstovin
| 1 hrnek vařených luštěnin
| 1 lžíce tuku
| podle chuti: zbytky vařeného masa nebo uzeniny
| 1 cibule
| 1 paprika
| 1 pórek
| podle chuti: sůl, kari
Postup přípravy receptu Kovbojská pánev:
Oloupanou cibuli rozkrájíme na kolečka a dáme zpěnit do tuku. Přidáme papriku nakrájenou na proužky, trochu orestujeme. Nakrájené maso nebo uzenina se promíchá se základem. Do pánve vsypeme hrnek rýže, těstovin a luštěnin, znovu promícháme a za nízké teploty prohříváme. Pórek nakrájíme asi na 4 cm špalíčky a ty podélně jemně rozkrájíme na tenké nudličky. Přidáme je do horkého pokrmu a znovu promícháme.
Fotky receptu Kovbojská pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!