Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.06. 2024
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kožlanské uzené

fotka Kožlanské uzené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kožlanské uzené:

600 g uzeného masa  | 50 g másla na křenovou omáčku  | 60 g hladké mouky  | 3/4 litru mléka  | na špičku nože muškátový květ  | 3 lžíce strouhaného křenu  | 1 dl sladké smetany  |  sůl

Postup přípravy receptu Kožlanské uzené:

Uzené maso z pečeně nebo krkovičky uvaříme v dostatečném množství vody doměkka. To trvá asi 2 hodiny. Zatímco vaříme maso, rozehřejeme v kastrolu máslo, přisypeme mouku, zasmahneme a za stálého míchání přiléváme teplé mléko. Okořeníme květem a vaříme asi 20 minut. Zamícháme křen, osolíme, podle chuti přidáme cukr. Přilijeme smetanu a již nevaříme. Vařené maso nakrájíme na porce a k němu na talíř nalijeme omáčku. Podáváme vdolky.


Fotky receptu Kožlanské uzené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kožlanské uzené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !