Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou

fotka Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou:

600 g polohrubé mouky  | 280 g tuku  | 120 g cukru moučky  | 6 žloutků  | 1 lžička citronové kůry  | 1 sklenka meruňkového džemu  | 6 bílků  | 400 g krystalového cukru  | 140 g mletých ořechů  | 100 g čokolády  | 2 vanilkové cukry

Postup přípravy receptu Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou:

Z mouky, tuku, cukru, žloutků a citronové kůry vypracujeme křehké těsto, které vyválíme, přeneseme na máslem vymazaný a moukou vysypaný plech a vložíme do trouby. Upečeme do růžova.
Mezitím si připravíme pěnu. Bílky s krystalovým a vanilkovým cukrem vyšleháme na tuhou pěnu. Vařečkou lehce vmícháme mleté ořechy a strouhanou čokoládu.
Těsto vyjmeme z trouby, potřeme džemem a potřeme sněhem. Vrátíme do trouby dopéct.


Fotky receptu Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou:

Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou
Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou
Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Křehké řezy s čokoládovo-ořechovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !