Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém pita z crossaintů

fotka Krém pita z crossaintů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krém pita z crossaintů :

1 hrnek cukru  | 4 ks crossainty s čokoládovou náplní  | 750 ml mléka  | 6 ks vajec  | 1 ks vanilkový cukr  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Krém pita z crossaintů :

Croissanty nakrájíme na díly vysoké asi 3 cm. Z půl hrnku cukru upražíme karamel. Ten nalijeme např. do misky z varného skla ( mám rozměry 23x17 cm) a ihned do něj zaboříme po celém dně nakrájené rohlíčky řeznou stranou do karamelu a nahoru. Necháme zaschnout a úplně vystydnout. Pak v mléce rozšleháme vejce, vanil. cukr a zbytek cukru. Část nalijeme na Croissanty a necháme chvíli vsáknout. Pak dolijeme zbytek. Mezitím rozehřejeme troubu na 180 stupňů . Misku dáme do pekáčku s vodou ( voda sahá minimálně do poloviny misky) a pečeme přibližně 75-90 minut. Navchu zhnědne a na dotek je krém sice třaslavý, ale pevný. Necháme ještě 15 min. ve vodě a pak dochladíme. Nejlepší je, nechat ho do druhého dne v lednici.
Druhý den kolem dokola uvolníme nožíkem a vyklopíme. Krájíme na kostky a zdobíme šlehačkou.


Fotky receptu Krém pita z crossaintů :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém pita z crossaintů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !