Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkovička v černém pivu

fotka Krkovička v černém pivu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Krkovička v černém pivu:

80 dkg vepřové krkovičky  | 10 plátků anglické slaniny  | 3 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 černé pivo  |  olej  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krkovička v černém pivu:

Naklepané maso osolíme, opepříme a uložíme do naolejovaného pekáče, na to dáme slaninu, kolečka cibule, plátky česneku, pak zase maso, slaninu, cibuli a česnek. Zalijeme černým pivem, přikryjeme alobalem a pečeme jednu hodinu. Pak alobal propícháme a pečeme dále. Po 1/4 hodině alobal sundáme a maso dopečeme. Celkem asy 1,5 hodiny. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Krkovička v černém pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkovička v černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles