Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí plátky po šumavsku

fotka Krůtí plátky po šumavsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí plátky po šumavsku:

80 dkg krůtího masa z prsou  | 25 dkg drůbežích jater  | 15 dkg žampiónů  | 10 dkg uzené slaniny  | 1 cibule  |  tuk  |  hladká mouka  |  červené víno  |  máslo  |  mletý pepř  |  tymián  |  sůl  |  vývar

Postup přípravy receptu Krůtí plátky po šumavsku:

Maso nakrájíme na silnější plátky, které prořízneme, aby vznikla kapsa. Slaninu nakrájíme na větší plátky, cibuli na slabá kolečka, játra na plátky. Nyní na másle podusíme žampióny, nakrájené na plátky. Potom na plátek slaniny položíme plátek jater, nakrájenou cibuli a žampióny. Přehneme a strčíme do kapsy v mase. Sepneme párátkem. Nakonec osolíme, okořeníme, zprudka opečeme na rozpáleném tuku, podlijeme vývarem dusíme v troubě. Hotové plátky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem, přilijeme trochu červeného vína, zjemníme máslem a povaříme.
Podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.


Fotky receptu Krůtí plátky po šumavsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátky po šumavsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !