Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsíčka s hroznovým vínem

fotka Krůtí prsíčka s hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Krůtí prsíčka s hroznovým vínem:

600 g krůtích prsou  | 1 cibule  | 150 g červeného hroznového vína  | 30 g vlašských jader  | 1 lžíce celozrnné mouky  | 200 ml sladké smetany  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Krůtí prsíčka s hroznovým vínem:

Krůtí prsa očistíme a osolíme. Vložíme na pekáček vymazaný olejem a pečeme ve vyhřáté troubě. Mezitím si nakrájíme cibuli na tenká kolečka. Kuličky hroznového vína rozpůlíme a zbavíme peciček. Vlašské ořechy nasekáme nahrubo. Asi po 20 minutách pečení masa k němu přidáme kolečka cibule. Po dalších 10 minutách přidáme hroznové víno. Hotové maso z pekáče vyndáme, odebereme vypečenou šťávu a přimícháme k ní smetanu smíchanou s moukou. Přidáme hroznové víno, cibuli a nasekané ořechy. Tuto omáčku necháme povařit a podle chuti ji dosolíme. Krůtí prsíčka nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou. Podáváme s rýží basmati.




Fotky receptu Krůtí prsíčka s hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsíčka s hroznovým vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !