Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůtí ragú v pivní omáčce:
500 g krůtích prsíček
| 2 červené cibule
| 250 g rajčat
| 400 g mražených fazolkových lusků
| 100 g anglické slaniny
| 125 g zakysané smetany
| 300 g másla
| sůl
| pepř
| hladká mouka
| 0,35 l piva
| 0,35 l vývaru z kostky
| petrželka
Postup přípravy receptu Krůtí ragú v pivní omáčce:
Krůtí prsíčka nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno a rajčata zbavená jader na menší kostičky. Fazolové lusky povaříme v osolené vodě asi 5 minut, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Kostičky slaniny rozškvaříme, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zamícháme a opékáme 2 minuty. Přilijeme pivo, vývar, přidáme lusky a necháme povařit. Vmícháme smetanu, kostky rajčat a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ozdobíme petrželkou.
Fotky receptu Krůtí ragú v pivní omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!