Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou

fotka Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou:

250 g žampiónů  | 1 cibule  | 20 g másla  |  zelená petrželka  |  pepř, sůl  | 400 g krůtího filé  | 50 g slaniny (plátky)  | 20 g tuku  | 120 ml bílého vína  | 2 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou:

Nejdříve si připravíme nádivku: čerstvé žampióny očistíme a nakrájíme nadrobno. Také cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Máslo roztopíme v pánvičce a obojí krátce podusíme. Přidáme zelenou petrželku, nadrobno nasekanou. Ochutíme čerstvě mletým pepřem a solí.
Krůtí filé osolíme, opepříme a poklademe žampiónovou nádivkou. Maso zarolujeme a každou rolku ovineme plátkem slaniny.
Do pekáčku dáme tuk, necháme jej rozpustit a roládky v něm z každé strany opečeme. Zalijeme bílým vínem a zakryjeme. Dusíme 15 minut. Pak zalijeme smetanou a případně omáčku dochutíme.


Fotky receptu Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí roládky s žampiónovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !