Postup přípravy receptu Krůtí vývar s játrovými knedlíčky:
Do hrnce vložíme omyté ramínko, přidáme očištěnou mrkev, petržel a celer. Vše zalijeme 1,5 l vody a přidáme sůl a Podravku. Vše vaříme dokud maso a zelenina nezměkne. Pak maso vyndáme a dle chutí jej můžeme obrat do polévky. Zeleninu rozmačkáme a dáme zpět.
Játra rozemeleme a přidáme asi hrst strouhanky, špetku pepře a trochu majoránky. Vše zpracujeme na tužší nelepivou hmotu. Pokud se játra pořád dost lepí, přidáváme strouhanku. Z hmoty pak tvarujeme jednotlivé kuličky.
Polévku bez ramínka přivedeme k varu a játrové kuličky postupně vkládáme. Současně s kuličkami vložíme i hrst těstovin do polévky. Vše vaříme tak 10-15 minut. Dle chuti můžeme ještě dosolit a dokořenit