Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře á la bažant

fotka Kuře á la bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Kuře á la bažant:

1 ks kuře  | 150 g slanina  | 2 lžíce olej  | 50 g máslo  | 1 ks cibule  | 1 lžička hladká mouka  | 200 ml vývar z masoxu  |  sůl  |  nové koření mleté  |  jalovec mletý

Postup přípravy receptu Kuře á la bažant:

Omyté kuře prošpikujeme polovinou dávky slaniny, osolíme a v zapékací misce nebo v pekáčku na oleji opečeme po všech stranách. Poté kuře vyjmeme a ve výpeku rozškvaříme zbylou nakrájenou slaninu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, koření a smažíme asi 5 minut. Pak podlijeme vývarem z masoxu, vložíme zpět kuře a přikryté dusíme v troubě doměkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Před dokončením pekáč odkryjeme, kuře potřeme máslem a necháme dozlatova osmahnout. Hotové kuře vyjmeme, šťávu slijeme do kastrolku, podle potřeby přidáme vodu a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody. Šťávu povaříme a přidáme zbytek másla.



Kuře á la bažant rozporcujeme a na talíři přelijeme šťávou. Kuře á la bažant podáváme s rýží.


Fotky receptu Kuře á la bažant:

Kuře á la bažant
Kuře á la bažant
Fotky vložil: MichelePrg,Vikitorie 
Hodnocení receptu Kuře á la bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !