Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře Cacciatore

fotka Kuře Cacciatore
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře Cacciatore:

750 g kuřecího masa  | 1 PL olivového oleje  | 1 cibule (nakrájená)  | 2 stonky řapíkatého celeru (jemně nakrájeného)  | 250 g hub (třeba žampionů, nakrájených)  | 1/2 hrnku červeného vína (nebo kuřecího vývaru)  | 1 konzerva (810 g) krájených rajčat  | 100 g oliv (nakrájených)  | 2 stroužky česneku (utřeného)  | 1 bobkový list  | 2 stonky oregána  | 6 stonků petrželové natě  | 1 PL petrželové natě (pokrájené)  | 1/4 KL papriky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuře Cacciatore:

Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme olej, cibuli, celer a houby. Vlníme asi 2 minuty. Přidáme víno (nebo vývar) a vlníme asi 1 minutu. Přidáme rajčata, olivy, bobkový list, česnek, oregáno, petržel, papriku a kuře, zakryjeme a vlníme 4 minuty. Zamícháme a vlníme další 4 minuty, zamícháme a vlnime do změknutí masa. Podáváme posypané petrželovou natí.


Fotky receptu Kuře Cacciatore:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře Cacciatore
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !