Postup přípravy receptu Kuře s růžičkovou kapustou:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké plátky - pokud použijeme zmrazená prsíčka, necháme je jen trochu rozmrazit a hned krájíme, protože tak jdou lehce ukrojit opravdu tenké plátky. Nakrájené maso promícháme s máčeným škrobem a solí a necháme chvíli odležet. Namočíme si černé houby (stačí i české sušené hřibovité houby), očistíme kapustičky od zažloutlých a ovadlých vrchních listů. Jakmile houby nabobtnají, odlijeme přebytečnou vodu a houby ještě trochu vymačkáme a pokrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme do něj nakrájené černé houby a kapustičky, osmahneme, přidáme víno a mírně podlijeme vývarem. Ochutíme bílým pepřem, solí, glutasolem a sojovou omáčkou. Ještě krátce podusíme a odstavíme. Připravená kuřecí prsíčka osmahneme dozlatova na menší dávce tuku, přidáme dušené kapustičky a krátce při opatrném míchání podusíme. Takto připravený pokrm zakápneme několika kapkami červeného oleje a k ochucení použijeme čerstvý, jemně sekaný česnek.