Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí maso na kedlubnách

fotka Kuřecí maso na kedlubnách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí maso na kedlubnách:

3 kedlubny  | 5 menších brambor  | 2 mrkve  | 1 pórek  | 4 kuřecí prsní řízky  | 500 ml vody  | 1 kostka zeleninového bujonu  | 1 kelímek sýra Almete s bylinkami  | 4 lžíce oleje  | špetka soli  | špetka pepře  |  petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Kuřecí maso na kedlubnách:

Kedlubny, brambory a mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Pórek opláchneme a pokrájíme na kolečka. Maso pokrájíme na nudličky, opepříme ho a osolíme.
V 500 ml vroucí vody rozpustíme kostku zeleninového bujonu. Ve větší pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a opražíme masové nudličky ze všech stran. Maso vyjmeme a necháme přikryté, aby nevychladlo.
Do pánve přidáme zbylý olej a orestujeme zeleninu, kterou zalijeme připraveným bujonem. Dusíme asi 10 minut, pak přidáme sýr Almete a mícháme, dokud se nerozpustí.
Nakonec přidáme k zelenině maso, prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Kuřecí maso na kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí maso na kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !