Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí pilaf

fotka Kuřecí pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kuřecí pilaf:

300 g rýže  | 4 kuřecí řízky  | 1 cibule  | 2-3 stroužky česneku  | 1 lžička oregana  | 200 g rajčatového protlaku  | asi 600 ml vývaru  |  hrst petrželky  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí pilaf:

Maso nakrájené na kostečky zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a zpěníme. Vmícháme dobře propláchnutou rýži a krátce ji osmahneme. Ochutíme rajčatovým protlakem, oreganem, promícháme, podlejeme trochu vývarem a dusíme doměkka. Během dušení podléváme podle potřeby dalším vývarem, ale nemícháme. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Kuřecí pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !