Postup přípravy receptu Kůzle po indicku:
Kůzlečí maso naporcujeme na větší kousky a necháme odležet (marinovat) v osolené smetaně. Zatím si nameleme mák, utlučeme nebo nameleme hřebíčky a koriandr, oloupeme cibule a česnek. Jednu z cibulí jemně nakrájíme, přidáme k ní mák, kokos, prolisovaný česnek, koriandr, hřebíčky a zázvor a vše utřeme na kašičku. Maso podusíme ve smetaně na mírném ohni. Až šťáva trochu vysmahne, přidáme připravenou kašičku z koření, promícháme a dusíme dál asi 5 minut. Potom přidáme máslo a dodusíme doměkka. Před podáváním nakrájíme dvě zbývající cibule na kolečka, osmahneme je dozlatova na oleji a poklademe je na připravené maso, které jsme předtím ještě vydatně zakapali citronovou šťávou. Podáváme s bramborem nebo s rýží.