Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kůzlečí maso na cibuli

fotka Kůzlečí maso na cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kůzlečí maso na cibuli:

700 g zadního kůzlečího masa  |  sůl  | 100 g slaniny  | 3 cibule  | 3 bobkové listy  | 20 g hladké mouky  |  hovězí vývar (bujón)

Postup přípravy receptu Kůzlečí maso na cibuli:

Maso odblaníme, naporcujeme, osolíme a můžeme i protknout částí slaniny. Druhou část slaniny nakrájíme na malé kostičky, necháme rozpustit a vložíme na ni nakrájenou cibuli, kterou orestujeme. Na tento základ dáme maso, přidáme bobkové listy, podlijeme vývarem a doměkka dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Až je maso měkké, tak ho vyjmeme a udržujeme v teple. Šťávu zaprášíme moukou, zředíme vodou nebo vývarem a povaříme. Podle chuti osolíme, vložíme zpět maso a necháme prohřát. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Kůzlečí maso na cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kůzlečí maso na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !