Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.07. 2025
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvašené čínské zelí

fotka Kvašené čínské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kvašené čínské zelí:

1 čínské zelí  | podle chuti a potřeby: sůl  |  pepř  |  kopr  |  listy černého rybízu  |  vinný list  |  nové koření

Postup přípravy receptu Kvašené čínské zelí:

Čínské zelí rozebereme na jednotlivé listy, opláchneme, poškozené části vykrojíme, listy rozřízneme podélně a pak příčně cca na 1 cm proužky, do nádoby vložíme listy černého rybízu, vinný list, 4 kuličky nového koření, plátek cibule, snítku kopru, vložíme vrstvu nakrájeného zelí a opět proložíme listím a plátkem cibule a opět vložíme vrstvu nakrájeného zelí - opakujeme, na povrch vložíme list černého rybízu a vinný list, snítku kopru a zalejeme převařeným solným roztokem / 60 g soli na 1 lit vody a jedna lžička cukru / uzavřeme a necháme v teple cca 7 dní kvasit a následně uložíme do chladné a temné místnosti.
Vhodné k přímé konzumaci případně k přípravě zeleninových salátů.


Fotky receptu Kvašené čínské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kvašené čínské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !