Použité suroviny receptu Květákové lívance s klobásou:
200 ml mléka
| 1 klobása
| 50 g eidamu
| 160 g hl. mouky
| 1 květák malý
| 2 vejce
| sůl
| pepř
| olej
| bylinky
Postup přípravy receptu Květákové lívance s klobásou:
Květák povaříme ve slané vodě. Rozmačkáme ho vidličkou na drobno.
Mouku, vejce a mléko rozšleháme v řidší těstíčko a přidáme ke květáku. Klobásku nakrájíme na kostičky a přimícháme do těstíčka. Vše promícháme, osolíme, opepříme. Podle chuti každého můžeme přidat bylinky.
Na rozpáleném oleji opečeme z obou stran malé placičky, které ještě horké posypeme na jemno nastrouhaným sýrem.
Květákové lívance s klobáskou podáváme teplé.
Fotky receptu Květákové lívance s klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!