Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami

fotka Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami:

300 g hladké mouky  | 200 g špenátového protlaku  | 1 dl mléka  | 2 kostky cukru  | 100 g jeřabinkového (brusinkového) kompotu  | 50 g margarínu  | 20 g droždí  | 3 vejce  |  citronová kůra  |  mletý pepř  |  česnek  |  sůl

Postup přípravy receptu Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami:

Pekáč vymažeme tukem a zbytek dáme do mísy spolu s vlažným mlékem, droždím, cukrem a necháme vykynout. Vsypeme mouku, sůl a kůru a vymícháme nelepivé těsto, které necháme přikryté opět kynout. Mezitím podusíme špenát s kořením a vejci, až je pěkně hustý. Polovinu těsta namačkáme do pekáče, potřeme studeným špenátem a přikryjeme vyválenou plackou ze zbytku těsta. Okraje zmáčkneme, necháme vykynout, posypeme jeřabinkami a zvolna pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Nakrájíme na kousky a podáváme.


Fotky receptu Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynuté řezy se špenátem a jeřabinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !