Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynutý jablečný koláč se smetanovou polevou

fotka Kynutý jablečný koláč se smetanovou polevou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kynutý jablečný koláč se smetanovou polevou :

350 g polohrubé mouky  |  200 ml vlažného mléka  | 1 balíček sušeného droždí  | 75 g másla  | 50 g cukru  | špetka soli  | 750 g nakyslých jablek  | 250 ml smetany (šlehačky)  |  2 vejce  | 100 g změklého másla  |  100 g cukru  |  1 lžíce pudinku  |  tuk na vymazání plechu

Postup přípravy receptu Kynutý jablečný koláč se smetanovou polevou :

V míse smíchejte mouku se solí a sušeným droždím, přidejte cukr, mléko a rozpuštěné máslo. Vypracujte hladké těsto. Dejte na 20 minut kynout. Jablka nastrouháme na hrubším struhadle. Utřeme do pěny máslo s cukrem, přidáme pudink a žloutky. Z bílků ušleháme sníh a zvlášť i smetanu. Potom vše zlehka přimícháme do máslového krému. Potom přidáme i nastrouhaná jablka. Z kynutého těsta vyválíme placku, dáme na plech a na ni vrstvu krému s jablky. Pečeme 35-40 minut v troubě na 200 °C.



Fotky receptu Kynutý jablečný koláč se smetanovou polevou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutý jablečný koláč se smetanovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !