Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kyselé fazole z Valašska

fotka Kyselé fazole z Valašska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kyselé fazole z Valašska:

300 g fazolí předem namočených do druhého dne  | 1 bobkový list  | dle chuti: tymián a ocet  | dle chuti: sůl  | 30 g sádla, nebo jiného tuku  | 40 g hladké mouky  | 0,25 l kyselé smetany  | 1 lžíce sádla, nebo jiného tuku navíc  | 1 cibule na drobno nakrájená  | 100 g uzené klobásy, chcete-li

Postup přípravy receptu Kyselé fazole z Valašska:

Fazole dáme do čisté vody, přidáme bobkový list, tymián a uvaříme je do měkka.
Přidáme ocet, sůl, tmavou zásmažku ze sádla a mouky, povaříme a potom přidáme kyselou smetanu.
Na lžíci sádla osmažíme cibuli a přidáme pokrájenou klobásu, chcete-li. Osmaženou cibulku s klobásou přidáme k fazolím.
Pokrm musí být hustý. 

Doporučená příloha:
Tmavý režný chléb.


Fotky receptu Kyselé fazole z Valašska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kyselé fazole z Valašska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !