400 g skopové kýty
| 4 hlávkové saláty
| 250 g cibule
| 1 citron
| 100 g oleje
| 50 g čerstvého kopru
| 2 žloutky
| 1 lžička cukru
| sůl
Postup přípravy receptu Kýta s koprem:
Cibuli nakrájíme na kolečka a usmažíme do zlatova. Maso nakrájíme na kostky a několik minut ho necháme péct na cibuli. Pak přidáme šálek teplé vody a dusíme téměř do měkka. Nepoškozené listy hlávkového salátu pečlivě opereme a necháme pořádně okapat. Přidáme je k téměř měkkému masu a necháme dál dusit už bez pokličky! Pak maso odstavíme, žloutky rozšleháme s citronovou šťávou, přisolíme a opatrně spojíme se šťávou z masa. Podáváme sypané sekaným koprem.
Přeji dobrou chuť!
Fotky receptu Kýta s koprem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!