Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnické tiramisu

fotka Labužnické tiramisu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Labužnické tiramisu :

sladká smetana  |  kysaná smetana  | 2 ks pomazánková másla  |  dětské piškoty  |  uvařená černá káva  |  vanilkový cukr  |  cukr moučka  |  rum  |  kakao

Postup přípravy receptu Labužnické tiramisu :

Do mísy dáme jeden kelímek sladké smetany, jeden kelímek zakysané smetany a dvě pomazánková másla bez příchuti. Přidáme vanilkový cukr, podle chuti cukr moučku a důkladně vyšleháme. Když je krém hustý, přidáme trochu rumu. Do dortové formy dáme polovinu sáčku piškotů a pomalu zaléváme poměrně silnou černou kávou tak, aby byly všechny piškoty namočené, ale aby neplavaly. Pak na ně navršíme polovinu krému, uhladníme a na krém naskládáme zbytek piškotů, které opět zalijeme kávou. Znovu navršíme krém, uhladíme povrch a zasypeme kakaem. Pak necháme uležet a labužnické tiramisu můžeme krájet a podávat.


Fotky receptu Labužnické tiramisu :

Labužnické tiramisu
Labužnické tiramisu
Labužnické tiramisu
Labužnické tiramisu
Fotky vložil: Mangovka,jirajanka,cudovluc 
Hodnocení receptu Labužnické tiramisu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !