|   
 
    | Vložil: | BOBISEK07 |  | Porcí: | 5 |  | Doba přípravy: | 45 min |  | Hodnocení: |            |  | Počet hodnocení: | 22 |  |  | 
Použité suroviny receptu Langoše z Beskyd:
1/2 kg hladké mouky
 | 1 zakysaná smetana (bílý jogurt)
 | 1 vejce
 | 1 lžíce jedlé sody
 | 5 dkg droždí
 | 1 lžička ml. cukru
 |  sůl
 | 1 dcl mléka
Postup přípravy receptu Langoše z Beskyd:
Připravíme kvásek, smícháme s hladkou mokou, vejcem, smetanou, sodou a olejem. Osolíme a necháme nakynout. Poté hměteme a vytváříme malé bohánky, které přes prsty natahujeme do tvaru placek (asi 10-15 cm veliké). Langoše smažíme na dosti rozpáleném tuku. Za tepla na ně rozetřeme rozmačkaný česnek (s troškou vody). Podáváme podle chuti s kečupem, tatarkou, sypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Langoše z Beskyd: 
Fotky vložil: uschi3,smudlinek,piskotik,johny,vilka