350 g uzeniny
| 1 cibule /větší/
| 450 g rajčat
| 1 lžíce oleje
| 2 vejce
| 400 g ačokča
| 500 g cukety
| sůl
| sušený česnek
| pepř
Postup přípravy receptu Lečo s ačokčou:
Velkou cibuli, rajčata a cuketu nakrájíme na menší proužky. Ačokču podélně rozkrojíme, odstraníme semínka a také ji nakrájíme na proužky.
Do hrnce dáme 1 polévkovou lžíci oleje a zeleninu. Osolíme a dusíme doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Když je zelenina měkká, přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu a zahustíme rozkvedlanými vajíčky. Lečo s ačokčou dochutíme pepřem a sušeným česnekem.
Lečo s ačokčou podáváme s pečivem.
Fotky receptu Lečo s ačokčou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!