Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Liptovské skopové:
800 g masa z kýty
| 3 stroužky česneku
| 80 g sádla
| 2 cibule
| sůl, pepř, sladká paprika
| 2 bobkové listy
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 100 ml červené víno
| 3 papriky
| 1 mrkev
Postup přípravy receptu Liptovské skopové:
Maso protkneme česnekem a na sádle a jemně nakrájené cibuli je osmahneme. Osolíme, přidáme koření, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Maso vyjmeme. Do vydušené šťávy přidáme mouku, osmahneme, doplníme protlakem a vínem, povaříme, přidáme zpět maso, semen zbavené, nudličky paprik, mrkev a dusíme doměkka.
Fotky receptu Liptovské skopové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!