Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.12. 2025
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos naloženy v saké

fotka Losos naloženy v saké
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 76

Použité suroviny receptu Losos naloženy v saké:

500 g filetů z lososa bez kůže  | 3 lžíce mořské soli  | 3 lžíce cukru krupice  | 1 lžíce wasabi  | 15 ml saké

Postup přípravy receptu Losos naloženy v saké:

Lososa vložíme do hluboké vakuově uzavíratelné nádoby. Ve vhodné nádobě dobře promícháme sůl (nejlépe mořskou), cukr, wasabi a saké. Lososa dobře obalíme v marinádě a vložíme ho do mísy. Zbytek marinády nepřiléváme, ale vyhodíme nebo požijeme při úpravě ryb.

Přes lososa přetáhneme potravinovou fólii a dobře ji na něj připlácneme, abychom odstranili přebytečný vzduch. Volné místo v nádobě vyplníme fazolemi, aby byl losos dobře zatížen, a vakuově uzavřeme.

Uložíme do chladničky na dva dny (ale vydrží tam až pět dní).

Před samotným podáváním lososa dobře otřeme od zbytků marinády (kvůli nahořklé chuti wasabi) a nakrájíme ho na plátky. Podáváme na talířku s bílým pečivem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Losos naloženy v saké:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos naloženy v saké
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !