Použité suroviny receptu Losos se zelenými fazolkami:
600 g lososa
| 500 g zelených faozlek
| bílý a černý mletý pepř
| 1 lžička sušeného oregana
| olej
| 2 stroužky česneku
| 150 ml zeleninového vývaru
| 1 lžíce kečupu
| 1 lžíce citronové šťávy
| 1 lžíce nasekané petrželky
Postup přípravy receptu Losos se zelenými fazolkami:
Maso rozdělíme na 4 porce, opepříme, posypeme oreganem, částí petrželky a dáme na 3 hodiny do chladu. Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Na větší pánvi rozehřejeme olej a porce lososa opečeme z obou stran. Vyjmeme z pánve a ve výpeku opečeme fazolky ochucené prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Zalijeme vývarem a pár minut podusíme. Lososa podáváme s dušenými fazolkami, které přelijeme ještě kečupem. Rybu zakapeme citronovou šťávou a posypeme zbytkem petrželky.
Fotky receptu Losos se zelenými fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!