Vložil: | Lincey |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Lovecký džuveč:
8 plátků anglické slaniny (nakrájet nadrobno)
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku (utřít)
| 1 mrkev (očistit, nakrájet na kolečka)
| 0,5 l vody
| 3 lžíce červeného vinného octa
| 0,25 l syrové rýže
| 2 zelené papriky (na proužky)
| 0,25 l vývaru
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Lovecký džuveč:
V kastrolu rozškvařte slaninu, vyndejte. Zezlátněte cibulku, přidejte česnek a osmahněte, přidejte mrkev a ještě 5 minut opékejte. Vraťte slaninu, vmíchejte vodu a ocet, maso, sůl a trošku pepře. Uveďte do varu a zvolna vařte až je maso skoro měkké. Vmíchejte rýži, papriky a vývar, duste až je rýže měkká. Přilévejte vodu, pokud nebude dost tekutiny.
Fotky receptu Lovecký džuveč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!