Použité suroviny receptu Marinované medailonky v sýrové košilce:
600 g vepřová kýta
| 3 ks česnek - stroužky
| 2 lžíce ocet
| 100 ml voda
| 2 ks bobkový list
| 2 ks nové koření - kuličky
| 2 ks pepř celý - kuličky
| 200 g tvrdý sýr
| 2 lžíce olej
| sůl podle chuti
Postup přípravy receptu Marinované medailonky v sýrové košilce:
Vodu smícháme se solí, utřeným česnekem, octem a přidáme koření. Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na malé plátky. Naklepeme je, vložíme do marinády a necháme v chladničce do druhého dne marinovat.
Druhý den plátky i s marinádou zvolna dusíme asi 30 minut, pak je vyjmeme a necháme oschnout. Oschlé plátky prudce orestujeme na rozpáleném oleji a postupně je hned z pánve obalíme v nastrouhaném sýru z obou stran.
Marinované medailonky v sýrové košilce podáváme s různě upravenými brambory a se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Marinované medailonky v sýrové košilce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!