Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Léto - čas jahod
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Uzeniny
Marinovaní žabáci
Vložil:
Sunninka
Porcí:
6
Doba přípravy:
25 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
1
Použité suroviny receptu Marinovaní žabáci:
1 kg špekáčků | 50 dkg cibule | 4-5 barevných paprik | bobkový list | 1 balíček Deko | ½ litru 8% octa
Postup přípravy receptu Marinovaní žabáci:
Oloupané špekáčky podélně nařízneme, vložíme plátek cibule, kousek papriky a sepneme párátkem. Připravené špekáčky naskládáme do 3 litrové slenice a prokládáme plátky cibule, nudličkami nakrájených paprik a bobkovým listem. Zalijeme vlažným nálevem z Deka a necháme v teple uležet 5 dnů.
Fotky receptu Marinovaní žabáci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Marinovaní žabáci
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Marinovaní žabáci
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Maso v rajské krustě
Špagety se sýrem a fazolemi
Fazole se slaninovými ruličkami
Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s
…
Brněnské vepřové kotlety
Pečené kuře pro přátelé
Dušená roštěná se zeleninovou rýží
Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
Dalmátské kotlety
Krůtí čína s popcornem
Uzené maso s růžičkovou kapustou
Vepřové řízky s drůběžími játry
Divoký králík na zelenině
Vepřové s majoránkou po čínsku
Jánské řízky
Nudle zepečené se třemi druhy sýra
Čočka se slaninou
Pečený bůček s bramborovou nádivkou
Kapustové kapsičky v česnekovém těstíčku
Vepřový řízek s kokosem
Aktuální soutěže
Soutěž o Vitar EKO Betakaroten s měsíčkem lékařským.
Vyhrajte novou knížku: Elio – příběh podle filmu.
Vyhrajte plovací hračku pro psy Rogz Lighthouse!
Soutěž o dárkové balíčky kadidlové kosmetiky LUBAN.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles