Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.09. 2025
Dnes má svátek Bronislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marseillské kuře

fotka Marseillské kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marseillské kuře:

1 ks kuřete  | 100 g slaniny  | 1/4 balíčku grilovacího koření  | 6 stroužků česneku  | 2 ks cibule  | 1 konzerva rajčatového protlaku  | 1 sklenička čerstvých oliv  | 1 sklenička bílého vína  | 1 lžíce másla  | špetka soli

Postup přípravy receptu Marseillské kuře:

Kuře rozdělíme na porce, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji do hrnce rozškvařit. Když je skoro rozškvařená, vložíme do hrnce porce kuřete, přidáme najemno nastrouhaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a lehce opékáme. Ve skleničce si rozmícháme víno s protlakem a přilijeme do hrnce. Přidáme olivy, podlijeme trochou vody a necháme dusit. Občas podléváme výpekem, když už je kuře skoro hotové, přidáme lžíci másla a dopečeme do zlatavé barvy. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Marseillské kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marseillské kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !